21:17, 8 Martie 2018
, PRO TV

Cum raspunde Andrei Nastase la intrebarea: De ce ati decis sa va inaintati candidatura pentru functia de primar general al capitalei?


"Aceasta decizie nu am luat-o eu, a luat-o partidul PPDA. Un candidat puternic al pozitiei pro-europene are o sansa reala de a castiga." Asa a raspuns Andrei Nastase, fiind intrebat de ce a decis sa-si inainteze candidatura pentru functia de primar general al capitalei.


 

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Sprijinul l-am cerut lde a toti cetatenii, ne-am adresat partenerilor nostru din PAS, dar si altor forte polotice anti-oligarhice. Aceasta decizie nu am luat-o eu, a luat-o partidul PPDA. Decizia putea fi luata mult mai inainte, decat am luat-o noi.

 

Stiti foarte bine cand a inceput calvarul la Chisinau. Un candidat puternic al pozitiei pro-europene are o sansa reala de a castiga. In PPDA sunt multe persona capabile sa faca fata unei posturi de primar si intr-un final am ales sa mergem chiar cu liderul partidului. PPDA a avut un execitiu prin care a trecut lasand ideea unui candidat comun.

 

Discutii despre un candidat comun noi purtam cu colegii nostri de la PAS inca mai de mult. Noi am mers pe o alianta intre cele 2 partide emergente. Tot atunci am lansat ideea unei aliante de lunga durata. 

 

Acum asteptam sprijinul colegilor nostri, in primul rand a celor de la PAS. Ne-am adresat catre PAS, iar acum trebuie sa-i intrebati de ce nu ne-au raspuns mai devreme. Este adevarat ca 2 saptamani in urma am facut oferta candidatului de la PPDA."

 

Andrei Nastase este candidatul celor de la Platforma Demnitate si Adevar pentru functia de primar general al capitalei. In data de 3 martie Platforma DA s-a intalnit in cadrul unei sedinte de lucru si a fost adoptata o declaratie.

Alte ştiri despre: