19:38, 15 Mai 2018
, PRO TV

Cum raspund candidatii la sefia capitalei Rosco, Braila si Mitu la intrebarea: "Ce solutii clare aveti pentru a rezolva problema deseurilor?"


Alexandr Rosco va folosi tehnica moderna pentru a rezolva problema deseurilor in capitala, iar Alexandru Mitu va procura noi dispozitive pentru gunoi. Maxim Braila a declarat ca va construi o uzina pentru a prelucra deseurile.


 

Cum veti rezolva problema deseurilor? Ce solutii clare aveti?

 

ALEXANDR ROSCO, candidat Partidul Casa Noastra-Moldova: "Problema salubrizarii este poate ca una dintre cele mai importante probmele. Rezolvarea acestei probleme este un lucru si mai puternic.

 

Trebuie sa folosim si tehnica moderna si tehnologiile moderne. Deseurile trebuie separate. Rezolvarea acestei probleme depinde de noi. Atunci cand fiecare din noi se va gandi la aceasta probleme, atunci problema va fi rezolvata."

 

MAXIM BRAILA, candidat Partidul Popular: "Cu parare de rau aceasta problema exista de mai multi ani, dar inca nu s-a rezolvat. Deseurile in aceasta lume sunt o afacere profitabila.

 

Daca voi fi primar, voi demara constructia unei uzine care va prelucra deseurile. Este o problema prioritara pentru noi, stimati prieteni. Imbunatirea situatiei ecologice, desigur este un punct foarte important pentru oras."

 

ALEXANDRU MITU, candidat Partidul Ruso-Slavean: "Deseurile trebuie sa fie clasate pe categorii. Cunoastem ca toti pun intr-un saculet si il duc la gunoi. Ar fi bine ca omul sa poate repartiza deseurile. Trebuie procurate si gindite noi dispozitive."

Alte ştiri despre: