10:17, 8 Noiembrie 2018
, PRO TV

Cum comenteaza Maia Sandu mitingul organizat de PD in centrul capitalei: "Oamenii s-au simtit foarte umiliti. Au fost impusi si asculte discursuri pe care ei nu le cred"


"Oamenii s-au simtit foarte umiliti. Au fost impusi si asculte discursuri pe care ei nu le cred." Asta a spus Maia Sandu, despre mitingul care a fost organizat de Partidul Democrat in centrul capitalei.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Unii dintre cei care au fost dusi la mitingul PD ne spun ca s-au simtit foarte umiliti. Pe acesti oameni PD i-a pierdut ca alegatori. Modul in care acesti oameni au fost dusi la miting si au fost impusi sa asculte discursuri pe care ei nu le cred, sa spuna multumesc partidului pentru o pensie de 600 de lei. Oamenii s-au simtit umiliti. Oamenii vor sa scape de aceasta guvernare."

 

Acum doua saptamani, democratii au organizat in centrul capitalei Adunarea Nationala a PDM. Organizatorii sustin ca au adus in Piata Marii Adunari Nationale 100 de mii de oameni. Politia, care de obicei anunta de doua ori mai putini demonstranti, de aceasta data practic confirma cifra organizatorilor si vorbeste de un numar de 90 de mii. Manifestatia a fost incheiata cu votul multimii acordat unui angajament asumat de formatiune in preajma alegerilor parlamentare.

Alte ştiri despre: