23:20, 17 Ianuarie 2019
, PRO TV

Cum comenteaza Cornelia Cozonac prezenta camerelor de supraveghere, la parlamentarele din februarie: "Este o noua practica electorala de a crea o frica printre alegatori, ca ei sa se simta urmariti"


"Este un zvon care creaza o frica in societate si neincredere, este o noua practica electorala de a crea o frica printre alegatori, ca ei sa se simta urmariti". Asta spune ziarista Cornelia Cozonac despre instalarea camerelor de luat vederi, in sectiile de votare.


 

Lorena BOGZA: "Oamenii care au luat aceste pomeni electorale, de cand au auzit ca vor fi aceste camere de supraveghere in sectiile de votare se gandesc ca vor fi obligati sa voteze pentru cei de la care au luat aceste pomeni."

 

Cornelia COZONAC, PRESEDINTELE CENTRULUI DE INVESTIGATII JURNALISTICE: Este un zvon care creaza o frica in societate si neincredere, este o noua practica electorala de a crea o frica printre alegatori si alergatorii sa se simta urmariti de camerele care nu se vad si atunci ei sunt nevoiti sa voteze pentru partidele respective. Este si acesta un truc si daca am avea experti foarte buni care ar analiza toate aceste actiuni, le-ar incadra in niste prevederi legale sau chiar penale.'

Alte ştiri despre: