01:08, 28 Decembrie 2018
, PRO TV

Cornelia Cozonac: „Cei care se afla acum la guvernare fac diferite scenarii. Sor are un anumit rol in toata scena asta politica a Republicii Moldova. Lui ii este rezeravat un rol”


„Cei care se afla acum la guvernare fac diferite scenarii, pentru ca miza este Parlamentul si se lucreaza foarte mult pentru a face diferite scheme, a-i scoate pe cineva in fata, ca lumea sa se uite la el sau sa sustraga el atentia de la alte probleme. Sor are un anumit rol in toata scena asta politica a Republicii Moldova. Tocmai pentru ca in spatele lui sau atata timp cat el capteaza atentia publica sa se faca altceva, sa se fure din alrta parte. Lui ii este rezeravat un rol. Pana unde va ajunge nu stiu, vedem", a spus ziarista Cornelia Cozonac la emisiunea InPROfunzime.


 

Cornelia Cozonac, PRESEDINTELE CENTRULUI DE INVESTIGATII JURNALISTICE:Noi banuim ca exista anumite scenarii. Cei care se afla acum la guvernare fac diferite scenarii, pentru ca miza este Parlamentul si se lucreaza foarte mult pentru a face diferite scheme, a-i scoate pe cineva in fata ca lumea sa se uite la el sau sa sustraga el atentia de la alte probleme.

 

Sor are un anumit rol in toata scena asta politica a Republicii Moldova. Tocmai pentru ca in spatele lui sau atata timp cat el capteaza atentia publica sa se faca altceva, sa se fure din alrta parte. Lui ii este rezeravat un rol. Pana unde va ajunge nu stiu, vedem.”

Alte ştiri despre: