10:38, 6 Mai 2016
, PRO TV

Consiliul Atlantic despre vizita lui Plahotniuc: "Noi nu alegem lideri, noi nu ii favorizam" - VIDEO


Vicepresedintele Consiliului Atlantic a plasat un video pentru a clarifica situatia cu privire la vizita lui Vlad Plahotniuc in Statele Unite ale Americii.


 

Damon Wilson, vicepresedintele executiv al Cosiliului Atlantic: "Saptamina aceasta am avut oportunitatea sa ne intalnim cu delegatia din Moldova, din care fac parte Vlad Plahotniuc, ministrul economiei, si ex-vicepremierul Victor Osipov. In urma vizitei delegatiei au aparut foarte multe intrebari in Moldova, destul de contraversate. Vreau sa clarific situatia. Consiliul Atlantic este o organizatie independenta, nonprofit. Noi fortificam relatiile transatlantice si derulam un program concentrat pe Europa de Est. Mai mult ca atat, noi sprijinim aspiratiile oamenilor din Moldova, Ucraina, Georgia si din toata regiunea, de a se alatura Europei si de a fi o parte puternica a comunitatii transatlantice.  

 

In acelasi timp vreau sa adaug ca noi nu alegem lideri, noi nu ii favorizam in regiuni. Noi ne intalnim cu persoane in societate civila, politici, oameni de afaceri, presa, cu toti cei care influenteaza viitorul Moldovei, si viitorul oricarei tari pe care suntem focusati. Noi nu alegem, noi nu favorizam pe nimeni. Noi vrem sa avem un dialog bun cu moldovenii care influenteaza viitorul Moldovei."

Alte ştiri despre: