14:46, 7 Decembrie 2017
, PRO TV

Comunista Oxana Domenti si-a depus mandatul de deputat. Ce mesaj a postat pe facebook - VIDEO


Oxana Dometi si-a depus astazi mandatul de deputat. Anuntul a fost facut de vicepresedintele Parlamentului, Vladimir Vitiuc, in sedinta plenului.


 

Intr-un mesaj pe facebook, Domenti scrie ca a decis sa se retraga din politica, dar ramane fidela cauzelor sociale pe care le-a promovat. Aceasta a ajuns in legislativ in 2009, iar pana atunci a fost consilierul fostului presedinte al Moldovei – Vladimir Voronin.

 

Locul ei va fi luat in legislativ de fostul ministru al justitiei – Vitalie Pirlog. La sfarsitul lunii octombrie, un alt deputat PCRM si-a depus mandatul. Vasile Panciuc a invocat motive de sanatate.

Mesajul postat:

Oxana Domenti a postat un mesaj pe facebook in care anunta ca si-a depus mandatul:

 

Din 2009 e deputat in Parlamentul Republicii Moldova de pe listele PCRM. Din 27 februarie 2015 este Presedinte al Comisiei parlamentare pentru protectie sociala, sanatate si familie.

 

In perioada mai 2003 – mai 2009 a fost consilier al presedintelui de atunci, Vladimir Voronin, in problemele dezvoltarii sociale.

 

La ultimele alegeri parlamentare din Republica Moldova, din 30 noiembrie 2014, Oxana Domenti a fost inclusa pe locul 21 in lista candidatilor PCRM.

Alte ştiri despre: