18:40, 13 August 2017
, PRO TV

Cine e barbatul care a intrat cu masina in multimea de manifestanti din Virginia - VIDEO


O femeie de 32 de ani a fost ucisa dupa ce o maşina a intrat cu viteza intr-un grup de contra manifestanti in Charlottesvill, Virginia, la un mars al extremei drepte.


 

Alte cateva zeci de persoane au fost ranite in batai intre manifestanţi de extrema-dreapta şi antifascişti. Şi, ca şi cum nu era de ajuns, un elicopter al poliţiei care supraveghea protestele s-a prabuşit, luand alte doua vieţi.O masina a intrat deliberat in multimea de manifestanti de stanga adunata pe o strada ingusta. Potrivit imaginilor filmate de amatori, masina sport s-a indreptat cu viteza spre multime si a lovit violent din spate o decapotabila. Cateva zeci de manifestanti, care mergeau pe langa masini, au fost raniti.

 

Suspectul a fost identificat ca fiind James Alex Fields Jr si este originar din Maumee, Ohio. Tanarul in varsta de 20 de ani a fost retinut de politisti.„El a fost acuzat de tentativa de omor de gradul doi, de vatamarea persoanelor si de lipsa de reactie in vederea oprii producerii accidentului”, sustine Colonelul Martin Kumer, noteaza The Guardian.

 

Barbatul a fost retinut de polisti si escortat la o sectie din proximitatea zonei unde s-a prous incidenul.

Alte ştiri despre: