14:48, 4 Aprilie 2015
, inprofunzime

Sa vezi si sa nu crezi! Chiril Gaburici fuge din nou de intrebarea despre diploma: “Va multumesc pentru atentie” - VIDEO


Prezent astazi la Ziua Salvatorului, premierul Chiril Gaburici a fost intrebat de reporterul PRO TV despre diploma in baza careia a acces la facultate.


Acesta a fost rugat sa raspunda la intrebarea care face inconjorul stirilor: in baza carui document a ajuns sa invete la ASEM.

 

Se pare ca intrebarea nu i-a placut prim-ministrului care a incercat in fel si chip sa fuga de ea: “Va multumesc pentru atentie, dar astazi e un eveniment prea important ca sa vorbim despre asta. V-am mai raspuns. O sa se ocupe organele de ancheta despre asta.”, a spus premierul repoterului PRO TV.

 

Dupa ce Ziarul de Garda a scris ca CV-ul lui Chiril Gaburici nu ar contine toate datele despre anii de studii, a iesit la iveala ca prim-ministrul nu a indicat in baza carui document a intrat la facultate.

 

Incercarile presei de a afla chiar de la el despre misteriorul document nu s-au soldat cu succes. Intre timp, despre acest caz se ocupa organele de ancheta, iar anterior ministrul Educatiei, Maia Sandu, a fost chemata cu un raport in Parlament. 

 

*sursa foto: adevarul.ro

Alte ştiri despre: diploma, Chiril Gaburici, Chiril Gaburici,