12:44, 8 August 2017
, PRO TV

Chipul lui Putin, proiectat pe hotelul lui Trump din New York. Modul in care cativa protestatari si-au aratat nemultumirea fata de presupusa implicare a Rusiei in alegerile din SUA - VIDEO


Vladimir Putin a fost vazut la un hotel de-al lui Donald Trump in New York. Presedintele rus a fost dus acolo de cativa protestatari. Acestia au proiectat chipul liderului de la Kremlin pe cladire. In acest mod ei si-au demonstrat nemultumirea fata de presupusa implicare a Rusiei in alegerile din Statele Unite.


 

Unul dintre organizatorii protestului a publicat pe internet aceste imagini. Din ele se vad cinci femei imbracate in uniforme militare, iar una dintre ele duce drapelul Rusiei in fata hotelului, care ii apartine lui Donald Trump. Ulterior, pe fatada cladirii este proiectat chipul lui Vladimir Putin. Alaturi de el apar doua mesaje - “Am fost fericit sa te ajut, frate” si “Fii tare!”.

 

Presa scrie ca in acest mod s-a protestat fata de presupusa implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016. La intalnirea de luna trecuta dintre Donald Trump si Vladimir Putin, presedintele rus i-a spus omologului sau ca Moscova nu a facut acest lucru. Si liderul de la Casa Alba a declarat de mai multe ori ca nu a fost nicio intelegere secreta intre campania sa si Rusia. FBI a deschis o ancheta in acest sens.

 

Intre timp, senatorul american John McCain a numit Rusia un  pericol mai mare  decat Statul Islamic. Intr-un interviu pentru presa americana, oficialul a spus ca organizatiile teroriste nu au un potentialul militar pe care il are Kremlinul. El a mai adaugat ca Rusia nu este un prieten al lumii libere si ca Donald trump ar fi naiv daca ar crede acest lucru. Moscova nu a comentat deocamdata aceste declaratii.

Alte ştiri despre: