13:26, 18 Mai 2017
, PRO TV

Ceban, despre campania lansata de PL: "Stim a cui portavoce este Ghimpu. Intelegem ca actuala coalitie de guvernare, din care face parte si PL doreste un referendum impotriva presedintelui Dodon"


Coalitie de guvernare, a carei componenta activa este Partidul Liberal, doreste un referendum impotriva presedintelui Igor Dodon. Speram ca ceea ce initiaza Coalitia de guvernare va grabi sfarsitul ei. Asta a scris socialistului Ion Ceban pe facebook dupa ce Mihai Ghimpu a anuntat ca PL lanseaza o campanie de colectare a semnaturilor pentru demiterea presedintelui Igor Dodon.


 

Mesajul postat de Ion Ceban pe facebook:

 

"Unionistul Mihai Ghimpu vrea să iniţieze procedura de demitere a preşedintelui ţării Igor Dodon.

Nu ne miră acest fapt, era de aşteptat că această guvernarea eurounionistă va încerca să înlăture un preşedinte care în mod consecvent consolidează statalitatea şi identitatea moldovenească a poporului nostru. Ştim a cui portavoce este Ghimpu. Înţelegem aşadar că actuala Coaliţie de guvernare, a cărei componentă activă este Partidul Liberal, doreşte un referendum împotriva preşedintelui Igor Dodon.

Foarte bine, noi suntem gata să ieşim la o nouă confruntare cu această guvernare şi vom demonstra încă o dată că avem de partea noastră susţinerea majorităţii absolute a cetăţenilor. Sperăm foarte mult că ceea ce iniţiază Coaliţia de guvernare va grăbi sfîrşitul ei. Şi va apropia alegerile parlamentare anticipate.

***
În ce priveşte bucletele cu realizările primarului nostru drag, cred că nu este nevoie să cheltuie bani pe tipărituri, faptele concrete se văd la fiecare pas în acest oraş."

Alte ştiri despre: