22:07, 6 Septembrie 2018
, PRO TV

"Ce surpriza". "Ori vrea sa fie in fruntea unui partid ori presedinte". Asta spun Vasile Botnaru si Igor Munteanu despre faptul ca Igor Dodon a anuntat ca va candida la parlamentare pentru ca dupa campanie sa se intoarca la sefia statului


"Dodon cand spunea ca s-a rupt de partid, era exact mesajul publicitatii. El decide tot ce misca acolo. El a promis ca va duce pe farfurie problema federalizarii Republicii Moldova." Asta au declarat Vasile Botnaru si Igor Munteanu in cadrul emisiunii InPROfunzime, despre faptul ca Igor Dodon a anuntat ca vrea sa candideze la parlamentare din februarie.


 

Vasile BOTNARU, DIRECTOR EUROPA LIBERA: "Ce surpriza, ce surpriza. Noi automat nu credem ceea ce spune el. Iata Dodon cand spunea ca s-a rupt de partid, era exact mesajul publicitatii, pentru ca el decide tot ce misca acolo. El ne ia de fraieri ca noi nu intelegem cum stau lucrurile in realitate. Era logic sa vina, cel putin sa nu faca o fata teatrala."

 

Igor MUNTEANU, DIRECTOR IDIS VIITORUL: "El trebuie sa decida ori vrea sa fie in fruntea unui partid ori presidinte. El nu are incredere nici in Greceanii nici in Ceban. El a promis ca va duce pe farfurie problema federalizarii Republicii Moldova, la asta se uita Vladimir Putin. Pana acum el a jucat, cum ar fi sa se uite peste gard. El nu a avut nicio treaba pana acum. El vrea sa refaca jocul si sa dea energie acestor slogane care ar trebui sa atraga populatiei."

 

Vasile BOTNARU, DIRECTOR EUROPA LIBERA: "Castigam alegerile, facem Republica Prezidentiala."

 

Igor MUNTEANU, DIRECTOR IDIS VIITORUL: "Moscova nu vrea sa renunte la ideea ca nu ar putea controla jocurile politice din Republica Moldova."

 

La congresul consiliului republican al socialistilor desfasurat ieri, Dodon a spus ca ar vrea sa candideze pe listele PSRM, crezand ca in felul acesta va ajuta partidul sa obtina majoritatea in legislativ.

Alte ştiri despre: