23:32, 27 Decembrie 2018
, PRO TV

Vasile Botnaru, dupa ce Sor a obtinut certificatul de integritate pentru a participa la parlamentare: „Candu, Plahotniuc si Sor sunt de-o teapa”


„Eu, mai mult decat atat, vreau sa-l intreb pe domnul Plahotniuc sau pe domnul Candu, care-i numarul trei, acum certificatele astea de integritate pe ei i-a egalat, deci eu sunt in drept acuma cu aceste dovezi in fata sa zic ca ei sunt toti de-o teapa, ei impartasesc aceleasi principii si valori. Daca s-a dus Sor si a obtinut adeverinta ca el e curat ca lacrima si aceeasi instanta ii da pe aceeasi hartie, scrisa cu aceleasi litere, aceeasi adeverinta lui Candu. Deci ei in fata mea sunt de-o teapa. Domnul Candu trebuie sa se simta prost ca este omologat cu Sor, prin aceste principii si valori.” a declarat Vasile Botnaru la emisiunea InPROfunzime cu Lorena Bogza.


 

Vasile Botnaru, DIRECTOR RADIO EUROPA LIBERA CHISINAU: „Integritatea e o conformitate de principii si valori, parca-l vedeam pe Marian Lupu, care tot repeta. Daca luam integritate ca o conformitate primcipiilor si valorilor, putem sa ne intrebam, daca vine vorba de Sor: oare el corespunde acestor principii si valori pe care le impartaseste toata lista asta de candidati a democratilor?

 

Eu, mai mult decat atat, vreau sa-l intreb pe domnul Plahotniuc sau pe domnul Candu, care-i numarul trei, acum certificatele astea de integritate pe ei i-a egalat, deci eu sunt in drept acum cu aceste dovezi in fata sa-i zic ca ei sunt toti de-o teapa, ei impartasesc aceleasi principii si valori. Daca s-a dus Sor si a obtinut adeverinta ca el e curat ca lacrima si aceeasi instanta ii da  pe aceeasi hartie, scrisa cu aceleasi litere, aceeasi adeverinta lui Candu. Deci ei in fata mea sunt de-o teapa. Domnul Candu trebuie sa se simta prost ca este omologat cu Sor, prin aceste principii si valori.

 

 Cand spune ca o sa mute Guvernul la Orhei, zice ca nu conteaza ce statut juridic va avea, el face o harababura in capul alegatorilor si in timpul asta oameni, cum este: Candu, Plahotniuc, care stau si se uita la el, se coboara la nivelul lui Sor.”

 


Alte ştiri despre: