12:24, 2 Martie 2016
, PRO TV

Candu, HUIDUIT la comemorarea victimelor conflictului de pe Nistru: "Rusine, acestia care depun flori, care au venit sa ne felicite, fura tara, isi bat joc de noi" - VIDEO


Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a fost huidut astazi la Complexul Memorial Eternitate de catre participantii conflictului de pe Nistru de acum 24 de ani.


 

Astfel, in timpul discursului presedintelui Parlamentului, mai multi participanti la eveniment au inceput sa strige in adresa lui Candu: "rusine, rusine, rusine."

 

Participantii la conflictul de pe Nistru sunt nemultumiti de situatia in care se afla Republica Moldova.

 

Participant: "Cativa ani in urma noi am luptat pentru integritatea Republicii Moldova si ne-am varsta sangele pentru aceea ca sa fie o tara integra, o tara bogata,  insa acum tara se gaseste intr-o pozitie diametral opusa. Acestia care depun acum flori, care acum ne felicita pe noi, fura tara, miliardele si isi bat joc de popor. E saracie totala, lumea nu are de paine, ei au venit sa ne felicite pe noi pentru ce? Eu nu primesc felicitarea lor.  Categoric nu o primesc."

 

Astazi se implinesc 24 de ani de la conflictul de pe Nistru. Mai multi oficiali au depus astazi flori la Complexul Memorial Eternitate.

Alte ştiri despre: