21:09, 18 Ianuarie 2016
, PRO TV

Candidatura Pavel Filip, votata in Parlament. Opinia invitatilor In PROfunzime


Invitatii de astazi ai emisiunii In PROfunzime sunt de parere ca Pavel Filip va primi votul de incredere in Parlament.


 


Oazu Nantoi, consilierul municipal din partea PPE: "Va fi votata aceasta candidatura. Eu vad un proces de degradare a vietii politice din Moldova, vad lupta pentru controlului asupra statului. Totul e pus la cale ca guvernul sa fie votat."


Vasile Botnaru, director Radio Europa Libera la Chisinau : "Nu exista indoieli. "

 

Oazu Nantoi, consilierul municipal din partea PPE: "Ghimpu e subordonat lui Plahotniuc, ca si Voronin. PL-ul va vota cumincior cand va fi vorba de votarea acestui guvern. "

 

Vasile Botnaru, director Radio Europa Libera la Chisinau Cat priveste Filip. Dansul fara jena a spus astazi ca a invatat cu Plahotniuc. Nici macar nu a incercat sa se distanteze. Deci, guvern politic suta la suta. El a fost sincer ca sa ne dam seama noi ca vine omul democratilor suta la suta."


Oazu Nantoi, consilierul municipal din partea PPE: "Indiferent ce n-ar fi spus Filip, in Moldova s-au creat niste clisee, niste stereotipuri, dar atunci cand opinia publica a fost stresata cu candidatura lui Plahotniuc, a devenit mai mult sau mai putin clar ca daca va merge acest scenariu cu crearea majoritatii absolute, atunci urmatorul prim-ministru va fi cel suta la suta adus de democrati. Eu asa percep aceasta realitate."

Alte ştiri despre: