19:27, 16 Mai 2018
, PRO TV

Candidatii la sefia capitalei, despre spitalele municipale. Costiuc: "Banii trebuie gestionati eficient in capitala", Stratila: "Primarul trebuie sa lucreze pentru societate, nu pentru propriul buzunar"


"Eu vreau sa fiu primar", la PRO TV. Candidatul Partidului Verde Ecologist, Victor Stratila, candidata Partidului Sor, Reghina Apostolova si candidatul Partidului "Democratia Acasa", Vasile Costiuc, sunt invitatii Lorenei Bogza la dezbaterile de astazi, 16 mai.


 

Lorena BOGZA: Discutam despre situatia din domeniul sanatatii, ne referim aici la spitalele municipale. Cum veti rezolva aceasta problema? Ce solutii clare aveti?

 

VASILE COSTIUC, candidat Partidul Democratia Acasa: "Este efectul votarii unor impostori de la carma capitalei. Sunt populisti si in aceasta campanie electorala, care vorbesc in termeni inemaginali despre ce vor face la primarie.

 

Asa numitul primar independent a alocat aproape 70 milioane de lei fara acoperire explicabila. Bani totusi sunt in municipiu, dar trebuie gestionati eficient."

 

VICTOR STRATILA, candidat Partidul Verde Ecologist: "Totul ar fi bine daca oamenii de la putere s-ar interesa nu doar ca sa fure, dar ar lucra pentru oameni. Iata ca am ajuns in situatia in care suntem noi acum. In acest an va fi mai usor daca vom sti ca cei veniti la putere vor sa lucreze pentru interesul societatii, dar nu pentru propriul buzunar."

Alte ştiri despre: