19:47, 18 Mai 2018
, PRO TV

Candidatii la functia de primar au facut totalurile. Silvia Radu a precizat ca a fost modesta in cheltuieli, alocand cateva sute de mii de lei, iar candidatul PPDA a calificat aceasta campanie drept una... murdara. Ce spun alti concurenti - VIDEO


Intre timp, candidatii la functia de primar au facut astazi totalurile. Andrei Nastase a indemnat alegatorii sa iasa la vot, iar Valeriu Munteanu a venit cu un indemn catre simpatizantii PAS si PLDM sa voteze pentru el. Ion Ceban, in schimb, crede ca poate invinge din primul tur si e gata sa-i faca viceprimari pe Radu si Nastase.


 

La conferinta de presa, sustinuta astazi cu ocazia incheierii campaniei, Silvia Radu a precizat ca a fost modesta in cheltuieli, alocand cateva sute de mii de lei. Banii au fost luati din bugetul familiei, spune ea.

 

Silvia RADU, CANDIDAT INDEPENDENT: "Dupa ce ieri lidera PAS l-a indemnat pe Constantin Codreanu si Valeriu Munteanu sa-l sprijine pe Andrei Nastase, astazi candidatul liberalilor i-a chemat pe sustinatorii PAS si PLDM sa-l voteze pe el."

 

 Valeriu MUNTEANU, CANDIDAT PL: „Andrei Nastase pofteste la voturile mele, in loc sa lupte pentru voturile PAS si PLDM. Doua treimi dintre simpatizantii celor doua formatiuni nu se simt reprezentati de Andrei Nastase. Si asta pentru ca e iubitor de tambal si basmaluta. Oamenii acestia se simt nereprezentati si de aceea le solicit sa ma voteze pe mine la 20 mai.“

 

 Pe de alta parte, Andrei Nastase, care a organizat o conferinta de presa in fata primariei alaturi de Maia Sandu, si-a indemnat astazi sustinatorii sa participa duminica activ la vot. Candidatul PPDA a calificat aceasta campanie drept una... murdara.

 

Andrei NASTASE, CANDIDAT PPDA: “Binomul Plahotniuc-Dodon a incercat sa compromita toate eforturile de a informa oamenii. Au folosit minciuna, manipularea, denigrarea si stirile false.”

 

 Iar socialistul Ion Ceban a scris astazi pe Facebook ca in un sondaj, realizat de PSRM, il arata invingator din primul tur si ca este gata sa-i faca viceprimari pe Andrei Nastase si Silvia Radu. Cei doi nu au comentat propunerea lui Ceban.

 

Alegerile locale noi vor avea loc in aceasta duminica. 11 candidati lupta pentru functia de primar al capitalei. Casa Noastra Moldova merge in alegeri cu Alexandr Rosco, Maxim Braila va reprezenta Partidul Popular, Partidul Verde Ecologist l-a desemnat pe Victor Stratila, Constantin Codreanu e candidatul PUN, iar Alexandra Can - al PNL. Alexandru Matu reprezinta Partidul Ruso-Slavean, iar Vasile Costiuc Partidul Democratia Acasa. Urmatorul primar se va afla in functie timp de un an.

Alte ştiri despre: