16:29, 16 Aprilie 2017
, PRO TV

Ca de obicei, de Pasti, politicienii s-au intrecut in filmat mesaje de felicitare pe care le-au postat pe retelele de socializare. Igor Dodon, de exemplu, si-a tras un spot pe muntele Athos - VIDEO


Ca de obicei, de Pasti, politicienii s-au intrecut in filmat mesaje de felicitare pe care le-au postat pe retelele de socializare. Igor Dodon, de exemplu, si-a tras un spot pe muntele Athos din Grecia. Ingeniosi au fost insa oamenii legii, care au venit cu mesaje cu totul deosebite si induiosatoare.De Pasti, ministerul de Interne vine cu un spot cu peisaje frumoase.

 

Un filmulet emotionant au realizat si politistii de patrulare.

 

In productie au fost implicati si cei mici.

 

Iar daca oamenii legii au pus la cale un intreg scenariu pentru spot, presedintele Parlamentului le ureaza celor de acasa Paste fericit chiar din biroul sau.

 

Premierul Pavel Filip a transmis crestinilor un mesaj in care le doreste bunastare, liniste si impacare sufleteasca, dar si clipe fericite alaturi de cei dragi. Vlad Plahotniuc a postat pe facebook o poza impreuna cu familia si le-a dorit moldovenilor sarbatori binecuvantate si linistite. La fel ca seful sau de partid, si deputatul Constantin Tutu si-a afisat familia pe retelele de socializare, vorbind despre importanta acesteia. Proaspat intrat la guvernare, fostul premier Iurie Leanca s-a filmat afara, pe fundal de copaci infloriti.

 

Pe toti i-a intrecut insa presedintele. Igor Dodon s-a filmat tocmai pe muntele Athos pentru spotul de felicitare si a facut si doua variante: una in rusa si una in romana.

 

Vladimir Voronin a trimis un mesaj in care vorbeste despre credinta si speranta, iar Mihai Ghimpu a postat pe facebook o poza cu oua vopsite in culorile tricolorului si a spus ca vrea de sarbatori dreptate si unire. Maia Sandu le-a dorit tuturor lumina si bucurie, iar Andrei Nastase a scris despre impacare si incredere intr-un destin mai bun. 

Alte ştiri despre: