18:21, 5 Septembrie 2017
, PRO TV

BEM vinde imobile, in valoare totala de 193 de milioane de lei - Bizlaw.md


Banca de Economii, aflata in proces de lichidare, scoate in vanzare bunuri imobile, cu o valoarea totala de peste 193 de milioane de lei. Acestea vor fi comercializate in data de 21 septembrie, in cadrul unei licitatii cu strigare. Cel mai scump imobil se afla in centrul Capitalei si a fost expus spre vanzare la un pret de aproape 31 de milioane de lei, scrie Bizlaw.md


 

BEM comercializează clădiri administrative, loturi de teren, încăperi nelocative, garajuri, construcţii atât în municipiul Chişinău, cât şi în alte oraşe din ţară. Pentru a participa la licitaţie, doritorii sunt obligaţi să achite un avans în mărime de 10 la sută din valoarea de expunere a lotului pentru care se solicită participarea la licitaţie şi taxa de participare de 200 de lei, pentru persoanele fizice, şi 350 de lei pentru persoanele juridice.

 

Cu o zi înainte de licitaţie, doritorii trebuie să prezinte cererea de participare, documentul de plată care conformă depunerea avansului de 10 la sută, copiile buletinului de identitate, certificatului de înregistrare şi extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice.

 

CITESTE MAI DEPARTE PE BIZLAW.MD

Alte ştiri despre: