21:34, 12 Octombrie 2017
, PRO TV

Traian Basescu: "Partidul socialistilor impinge tara inapoi in Federatia Rusa. In timpul lui Voronin s-a stabilit directia Vest. Voronin a fost un pro-moldovean, Dodon este un pro-rus"


Traian Basescu, presedintele de onoare PUN, a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca in tara noastra este un partid puternic, partidul socialistilor, care impinge RM inapoi in Federatia Rusa.


 

Traian Basescu, PRESEDINTE DE ONOARE PUN: "Spre deosebire de RM, in Romania nu a fost niciun partid extrimist, care a incercat sa capteze nemultumirile tranzitiei si sa spuna nu vrem in UE, nu vrem in NATO. Aici aveti un partid puternic, cel al socialistilor care impinge tara inapoi in Federatia Rusa, asta e un mare dezavantaj pe care il aveti.

 

Este un lucru rau pentru ca s-a creat un partid anti UE. In timpul lui Voronin s-a stabilit directia vest. Voronin nu a fost un pro-rus, el a fost un pro-moldovean, Dodon este un pro-rus. Dar macar stii cu cine vorbesti, nu inconjoara: "Eu vreau sub aripa lui Putin si cu asta basta". Desi s-a dus sa ceara statut de observator la Uniunea Euroasitica nici macar acest statut nu i s-a acordat."

Alte ştiri despre: