19:37, 16 August 2018
, PRO TV

Atentat sinucigas in Afganistan. Un terorist s-a aruncat in aer intr-o Universitate, iar in urma exploziei aproape 50 de oameni au murit - VIDEO


Atentat sinucigas in Afganistan. Un terorist s-a aruncat in aer intr-o Universitate, iar in urma exploziei aproape 50 de oameni au murit. Pana acum nicio grupare terorista nu a revendicat atacul.


 

S-a intamplat intr-o Universitate din capitala afgana, Kabul. Potrivit unor martori, sinucigasul a intrat in institutie  dandu-se drept student, iar ulterior a explodat bomba pe care o avea asupra sa. Majoritatea celor decedati aveau 18 ani. Acestia se pregateau pentru examenele de admitere. 

 

“Sunt student la centrul de training. Am iesit afara si chiar dupa ora 16 am auzit o explozie uriasa. Am fugit inapoi in clasa si am vazut zeci de cadavre si oameni raniti.”

 

 Zeci de studenti au fost raniti si dusi la spital. Un martor a povestit ca timp de jumatate de ora la fata locului nu a sosit nici politia, nici ambulanta. Presedintele tarii a declarat ca va fi declansata o investigatie pe acest caz, iar deocamdata nicio grupare terorista nu a revendicat atacul.

Alte ştiri despre: