15:28, 4 August 2018
, PRO TV

Andrei Nastase, la consiliul national al PNL: ”La Chisinau se intampla lucruri foarte grave”


Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, a declarat sambata ca PNL este principalul partener al partidelor pro-europene din Republica Moldova si le-a mulţumit liberalilor pentru sprijinul din campania electorala.


 

Remarc responsabilitatea cu care aţi ales să trataţi următorii doi ani de activitate şi în principal următoarele evenimente electorale. PNL este principalul partener al forţelor pro-europene, pro-româneşti şi democratice din Republica Moldova”, a spus Andrei Năstase, invitatul din Republica Moldova la Consiliul Naţional al PNL ce s-a reunit, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

 

El le-a mulţumit liberalilor pentru sprijinul acordat în campania electorală de la Chişinău.

 

Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat şi atunci când guvernarea de la Chişinău a decis să anuleze democraţia în Republica Moldova şi prin intermediul unei justiţii aservite mafiotice politic a decis să ne priveze de un mandat obţinut legitim, democratic într-o luptă fără precedent în Republica Moldova, într-o lupta în care puţini sperau că vom obţine aceasta victorie. Iată că împreună am reuşit”, a afirmat Năstase.

 

El a subliniat că la Chişinău se întâmpla “lucruri foarte grave”.

 

Am ascultat cu atenţie discursul preşedintelui Iohannis şi era suficient să schimbăm în acest discurs un nume comun, era suficient să îl punem în locul politicianului de la dumneavoastră (n.r. - Dragnea), pe Plahotniuc şi nimic nu era impropriu pentru Republica Moldova sau străin pentru Republica Moldova. Noi românii din Basarabia, de la Chişinău, cei care reprezentăm forţele politice şi civice, democratice am învăţat un lucru esenţial: atunci când democraţia este anulată, este ucisă, rezistenţa este o datorie. Şi noi rezistăm”, a conchis Andrei Năstase.

Alte ştiri despre: