20:35, 17 Mai 2018
, PRO TV

Andrei Nastase, despre relatia pe care o va avea cu CMC: "O comunicare institutionala bazata pe nevoile si grijile oamenilor, atat"


"Eu vreau sa fiu primar", la PRO TV. Candidatul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, candidata independenta, Silvia Radu si candidatul Partidului Socialistilor, Ion Ceban, sunt invitatii Lorenei Bogza la dezbaterile de astazi, 17 mai.


 

ANDREI NASTASE, candidat Partidul Platforma DA: "Ion Ceban impreuna cu alti membri de-ai sai au votat un proiect de lege de modificare a destinatiei unui teren, ca Chisinaul sa rateze aproape 30 de milioane de lei. Un teren de pe strada Mircea cel Batran. Sa nu mintiti oamenii ca nu este bine. Sunteti vinovat in acte de coruptie."

 

ION CEBAN, candidat Partidul Socialistilor: "Domnul Nastase minte. Noi nu am cedat nici un teren pentru ca acolo era proprietate privata de mult timp inainte. Noi am facut consultari publice. Nu exista nici un exemplu in care fractiunea pe care o reprezint a cedat un anumit teren." 

 

ANDREI NASTASE, candidat Partidul Platforma DA: "Dragi cetateni, sunteti furati de acesti indivizi."

 

Lorena BOGZA: "Cum veti colabora cu CMC. Nu aveti niciun consilier, dar un an trebuie sa colaborati cu ei. Ce solutii aveti?"

 

 ANDREI NASTASE, candidat Partidul Platforma DA: "Eu nu sunt in razboi cu oamenii, sunt in razboi cu ceea ce fac acesti oameni. Voi apela la comunicare institutionala. Vii cu propuneri legislative. O comunicare institutionala bazata pe nevoile si grijile oamenilor si atat."

 

Lorena BOGZA: "Discutam astazi despre situatia din domeniul educatiei, ne referim aici la scolile si gradinitele municipale. Cum veti rezolva domniile voastre aceasta problema? Ce solutii clare aveti?"

 

ANDREI NASTASE, candidat Partidul Platforma DA: "Am examinat foarte clar care sunt problemele de la nivelul educatiei. 2 mii de copii anual pleaca peste hotare, iar alti 13 raman fara un parinte care, la randul sau, pleaca peste hotare. Vom deschide noi gradinite in parteneriat cu mediul de afaceri. Cei care construiesc mari centre comerciale sa aiba grija si de gradinite si licee."

 

ION CEBAN, candidat Partidul Socialistilor: "Aceasta se datoreaza: salarizarii slabe, birocratizarii acestui sistem, problemei legata de infrastructura si accesul la institutii, pentru ca multe institutii s-au inchis. Trebuie sa pastram acest adaus la salariu de 50 la suta pentru tot personalul educational."

Alte ştiri despre: