21:33, 1 Martie 2019
, PRO TV

Andrei Nastase: "Blocul ACUM ramane unitar, asa va actiona si in parlament, indiferent de formula”


"Blocul ACUM ramane unitar, asa va actiona si in parlament, indiferent de formula” asta a declarat Andrei Nastase in cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.


 

Andrei NASTASE, COPRESEDINTE BLOCUL ACUM: "De ce as bate cumva la usa lui, il vreau la puscarie pe Plahotniuc. Noi nu comunicam cu mafia. Ei spun ca am facut agitatie electorala, ca am chemat oamenii sa voteze. Au demonstrat ca sunt niste agramanti. Este o sfidare a bunului simt, protestam impotriva criminalului Plahotniuc. Ei sfideaza inteligenta oamenilor nostri." 

 

"Ei au o coalitie care functioneaza de mult timp, inca din 24 aprilie 2016, si functioneaza ca ceasul.  Noi avem angajamente intre doua partide -  DA si PAS. Suntem ambii - eu si doamna Sandu copresedinti ai ACUM, si avem angajamente fata de oameni. Nu am avut ceva de ascuns, executam ceea ce ne-am asumat."

 

"Am luptat pentru unitate, asta facem impreuna cu Maia Sandu si cu colegii de la ACUM. Vom analiza intotdeauna punctul de vedere al interesului cetateanului. Nimeni nu merge acolo in parlament ca sa aiba masina la scara, nu este o preocupare de baza. Blocul ACUM ramane unitar, asa va actiona si in parlament, indiferent de formule. Tara noastra este capturata.  Chiar si Secretarul general al Consiliului Europei, a spus ca suntem pe margine de prapastie."

 

 

 


Alte ştiri despre: