20:05, 30 Iulie 2018
, PRO TV

Andrei Nastase a solicitat partenerilor externi sa se sesizeze pentru a derula o ancheta privind investigarea furtului miliardului din tara noastra - VIDEO


Andrei Nastase a solicitat partenerilor externi sa se sesizeze pentru a derula o ancheta privind investigarea furtului miliardului din tara noastra. Liderul PPDA a adresat o scrisoare sefilor misiunilor diplomatice si reprezentantilor organizatiilor internationale in acest sens. Asta pentru ca acheta ar bate pasul pe loc, sustine Nastase.


 

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: „Sunt dispus sa colaborez cu oamenii legii din strainatate care vor ancheta acest caz, punand la dispozitie probe concludente privind jaful miliardului, spalatoria ruseasca si atacurile raider care dezvaluie legaturi directe cu grupul oligarhic din care face parte si liderul PD, Vladimir Plahotniuc”.

 

 E o declaratie politica inaintea alegerilor parlamentare, a declarat pentru Pro Tv, purtatorul de cuvant al democratilor, Vitalie Gamurari. In anul 2014 din Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank a disparut miliard de dolari, iar ulterior bancile au fost lichidate.

Alte ştiri despre: