18:01, 18 Ianuarie 2019
, PRO TV

Andrei Nastas, considerat clona lui Andrei Nastase pe circumscriptia 33 spune ca l-a vazut pe Vlad Plahotniuc doar la televizor:" In Moldova sunt zeci de Andrei Nastas. Este o descriminare, parerea mea” - VIDEO


Andrei Nastas, considerat clona lui Andrei Nastase pe circumscriptia 33 spune ca l-a vazut pe Vlad Plahotniuc doar la televizor. Acuzat ca ar fi pus de democrati ca sa fure voturile liderului PPDA, acesta spune ca nu este asa. Iar faptul ca si-a luat licenta de avocat cu cateva zile inainte de a candida e doar o coincidenta. Dupa mai multe incercari esuate, astazi l-am gasit in sfarsit pe Andrei Nastas.


 

ANDREI NASTAS, CANDIDAT INDEPENDENT: “Acolo m-am nascut, in circumscriptia 33, Durlesti.”

 

Pe Andrei Nastas l-am gasit astazi la facultatea Economie Generala si Drept de la ASEM, unde acesta este lector. El spune ca nu vrea decat sa reprezinte interesele locuitorilor in Parlament, in timp ce liderul PD, Andrei Nastase crede ca el ar fi fost convins de democrati sa candideze pe aceeasi circumscriptie cu el pentru ca sa-i fure din voturi.

 

ANDREI NASTAS, CANDIDAT INDEPENDENT: “-Andrei Nastase spune ca sunteti omul lui Vlad Plahotniuc. -Nu sunt implicat in politica, pana in momentul de fata. Nu am fost cu alte figuri politice niciodata si nu cunosc asa persoana, personal. Nu-l cunoasteti pe Vlad Plahotniuc? -Doar de la televizor.”

 

Cat despre faptul ca si-a luat licenta cu patru zile inainte de a depune actele la Consiliul Electoral de Circumscriptie, Nastas spune ca este o coicindenta si nu are nicio legatura cu decizia sa de a candida.

 

ANDREI NASTAS, CANDIDAT INDEPENDENT: “-De ce cu 4 zile inainte de a depune actele? Pai atunci m-au sunat si mi-au spus, veniti sa o luati, de la Ministerul de Justitie. Nu este o legatura? -Deloc.

 

Acuzat de reprezentantii blocului ACUM ca ar fi clona lui Andrei Nastase, Nastas spune ca.

 

ANDREI NASTAS, CANDIDAT INDEPENDENT:Pot sa mentionez ca in RM sunt zeci de Andrei Nastas, ce facem cu ceilalti? Este o descriminare, parerea mea.”

 

Andrei Nastas candideaza independent pe circumscriptia uninominala 33, tot acolo unde s-a inscris si liderul platformei DA. Cei doi vor figura alaturi in buletinele de vot. Cotidianul.md scria ca Andrei Nastas a obtinut, cu doar 4 zile inainte de a se inscrie in cursa, licenta de avocat, desi stagierea a facut-o acum 6 ani si de cateva ori a picat examenele.

 

Potrivit portalului, e posibil ca acest lucru sa se fi intamplat pentru ca Nastas sa semene cat mai mult cu Nastase, care de asemenea este avocat. Circumscriptia numarul 33 cuprinde localitatile Sangera, Bacioi, Durlesti, Truseni si Codru.

 

Acolo va candida si deputatul PD, Constantin Tutu, socialistul Vladimir Rosca, membrul Partidului Nostru, Ion Duca, fiul lui Grigore Vieru, Calin Vieru, membrul partidului Sor, Ion Bivol, dar si directorul liceului Gheorghe Asachi, Boris Volosatai. 

Alte ştiri despre: