21:55, 1 Martie 2019
, PRO TV

Analistul Armand Gosu despre alegerile parlamentare: "Rezultatele au fost surprinzatoare. Sondajele au probleme tehnice; tine de esantion, ele nu sunt adevarate, ci corupte."


"Rezultatele au fost surprinzatoare. Sondajele au probleme tehnice; tine de esantion, ele nu sunt adevarate, ci corupte.", asta spune Armand Gosu despre alegerile din Republica Moldova care au avut loc pe 24 februarie.


 

Armand Gosu: "Rezultatele au fost surprinzatoare. Sondajele au probleme tehnice; tine de esantion, nu sunt adevarate, ci corupte. Socialistii au fost departe de 51 de deputati, avand doar 35 deputati. Unde s-au dus acele voturi? Cred ca la Sor s-au dus. Undeva intre 10 - 15 % la suta din numarul total din voturi sunt manipulate de-a dreptul."

 

"In privinta formarii viitorului Republicii Moldova sunt doar trei scenarii. Primul ar fi ca PDM sa fure deputati din alte fractiuni, si daca ne uitam pe cifre, are 30 de deputati cu 3 independenti = 33; De la Sor - 7 = 40; Si mai are nevoie de 11 deputati. Ar trebui sa-i fure de la PSRM si de la ACUM. Totusi e un numar destul de mare. Asta ma face sa i-au in calcul si alta varianta - un al doilea scenariu, potrivit caruia s-ar crea o coalitie intre PD si PSRM pe partea stanga - centrul stanga, ambele partide. Asta e logica mentionarii din scrisoarea neutralitatii Republicii Moldova. In logica acestei coalitii se face si deplasarea presedintelui Dodon la Moscova.  Iar a treia varianta - anticipate la vara."

Alte ştiri despre: