17:05, 4 Ianuarie 2016
, PRO TV

Alina Zotea explica de ce a lipsit de la sedinta Parlamentului: "Sanatatea uneori e mai importanta ca politica"


"Sanatatea e prioritara" spune Alina Zotea, deputat PL, intr-o postare pe facebook, care incearca sa justifice absenta sa de la sedinta de astazi a Parlamentului, unde Ion Sturza urma sa ceara votul de incredere al deputatilor.


 

UPDATE 21:50: Opinia lui Sturza, exprimata in cadrul emisiunii In PROfunzime, cu privire la postarea deputatului PL: "Atunci cand vezi o domnisoara deputat, punandu-si picioarele de model pe facebook, iti dai seama cat de penibili suntem."

 

Alina Zotea, DEPUTAT PL: "Sănătatea e sfântă, şi cu siguranţă uneori mai importantă decât politica: când ai "bucurii" cum am avut eu recent emoticon smile înveţi că e mai bine să stai în sânul familiei şi să te tratezi, ignorând, pentru moment cel putin, politica. Din păcate, politica nu îmi dă pace (văd asta din reacţii în media), dar sănătatea e prioritară de data asta. Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, mă întorc curând la treabă!"


In schimb, deputatul democrat, judocanul Corneliu Dudnic, a reusit sa vina la Parlament, in ciuda faptului ca se afla in carje.

 

 

Astazi urma sa aiba loc sedinta Parlamentului, unde Ion Sturza trebuia sa isi prezinte programul de guvernare si cabinetul de ministri pentru a obtine votul de incredere al Parlamentului. Sedinta insa nu a fost, din lipsa de deputati. Doar 47 au fost prezenti din cei 101. 


*Sursa Foto: facebook.com./promotime.md

Alte ştiri despre: