17:12, 15 Mai 2018
, PRO TV

Alexandr Rosco si Constantin Codreanu cer excluderea din cursa electorala a socialistului Ion Ceban. Acestia il acuza ca nu ar fi declarat toate cheltuielile in campania electorala - VIDEO


Candidatul partidului Casa Noastra Moldova Alexandr Rosco si Partidul Unitatii Nationale cer excluderea din cursa electorala a socialistului Ion Ceban. Acestia il acuza ca nu ar fi declarat toate cheltuielile in campania electorala.Liderul PUN, Anatol Salaru sustine ca intr-un raport prezentat la CEC, PSRM a indicat cheltuieli de aproximativ 160 de mii de lei pentru panourile electorale, insa suma reala ar fi de cateva ori mai mare. Astazi membrii partidului au depus o contestatie la CEC prin care cer anularea inregistrarii socialistului Ion Ceban din cursa.

 

Anatol SALARU, LIDER PUN: “Solicitam de la Comisia electorale Electorala  stabilirea numarului panourilor electoarele care se afla in Chisinau.”

 

 Si candidatul partidului Casa Noastra – Moldova Alexandr Rosco vrea excluderea din cursa electorala a candidatului PSRM. Alexandr Rosco il acuza pe Ion Ceban ca nu ar fi declarat toate cheltuielile in campania electorala si ca presedintele tarii Igor Dodon, dar si cativa cetateni straini ar fi facut agitatie electorala in favoarea acestuia.

 

Rosco a depus ieri o sesizare la Consiliul Electoral de Circmuscriptie si cere examinarea ultimelor rapoarte financiare ale Partidului Socialist. In replica, Ion Ceban a declarat ca Alexandr Rosco s-a inscris in cursa nu pentru a castiga, ci pentru a ataca PSRM-ul. 

 

Saptamana trecuta, in urma unei contestatii PUN, candidata Partidului Sor, Reghina Apostolova a fost scoasa din cursa electorala de catre instanta de judecata.

Alte ştiri despre: