18:50, 27 Decembrie 2018
, PRO TV

Alegeri parlamentare 2019. Partidul Sor - nr. 5 in buletinele de vot


Daca va fi inregistrat, Partidul Sor va fi al cincilea in buletinul de vot. Reprezentantii partidului au depus astazi actele la Comisia Electorala Centrala. Este unicul partid care s-a inregistrat in aceasta zi, la CEC, asa ca, nu va avea loc tragerea la sorti.


 

Condamnat de prima instanta la 7 ani de puscarie in dosarul fraudelor de la Banca de Economii, astazi, Sor si-a luat certificatul de integritate si a anuntat ca va candida la parlamentarele din februarie 2019 si pe lista Partidului Sor si pe circumscriptie uninominala.

 

Ilan Sor sustine ca daca partidul sau va castiga alegerile parlamentare, va muta sediul guvernului de la Chisinau la Orhei, iar ministerele vor fi mutate in regiuni.

 

Ieri si-au aflat ordinea in buletinele de vot primele patru partide care au depus actele, acestea fiind: PD, blocul ACUM, PCRM si PSRM.

 

Tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii in buletinul de vot a concurentilor electorali care depun actele la CEC pentru a participa la alegerile din februarie 2019 va avea loc in fiecare zi la ora 17:00, pana pe 24 ianuarie.

Alte ştiri despre: