16:17, 5 Septembrie 2012
, INPRO

VIDEO. Actiunea 2012: Marsul Unirii va avea traseul modificat pentru evitarea ciocnirilor cu antiunionistii


Marsul unionistilor anuntat pe 16 septembrie va avea traseul modificat pentru evitarea ciocnirilor cu antiunionistii. Anuntul a fost facut de membrii Actiunea 2012 in cadrul unei conferinte de presa.


 

“Suntem prin urmare de acord sa ajustam traseul marsului nostru pentru a evita oricare fel de confruntari violente, singura noastra confruntare va fi cea a ideilor. Speram ca contramanifestantii sa nu faca dreptate cu ura si violenta”, a mentionat reprezentntul Actiunea 2012, Constantin Codreanu.

 

Actiunea 2012 isi va incepe marsul la Academia de Stiinte si il va incheia in Piata Marii Adunari Nationale, iar partidele pro-ruse vor manifesta in scuarul Operei Nationale.  Pe 16 septembrie, Platforma "Actiunea 2012", a anuntat ca va organiza un Mars al Unirii la Chisinau, la care sunt asteptate peste 10 mii de persoane. Atat PCRM, cat si Partidul Socialistilor au cerut primarului sa interzica Marsul Unirii din septembrie, deoarece manifestatia ar putea degenera in violente, asa cum s-a intamplat pe 5 august la Balti.

Alte ştiri despre: