17:21, 6 Iunie 2018
, PRO TV

A pierdut, dar vrea sa-si ia revansa. Ion Ceban spune ca va candida la alegerile generale de anul viitor. Pana atunci isi va continua activitatea la primarie - VIDEO


A pierdut, dar vrea sa-si ia revansa. Ion Ceban spune ca va candida la alegerile generale de anul viitor. Pana atunci isi va continua activitatea la primarie, unde spune ca va lucra si in weekend. E un fel de pregatire pentru lupta electorala din urmatorul scrutin, recunoaste Ceban.


 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM, CMC:  “Ma gasiti in fiecare zi, inclusiv in week-enduri la primarie. O sa primesc cetateni, o sa lucrez asupra proiectelor legate de municipalitate."

 

 Cu un zambet pana la urechi, Ion Ceban a vorbit astazi despre planurile sale pana la localele de anul urmator. Acesta promite sa nu puna bete in roate initiativelor noului primar – Andrei Nastase. Ba chiar sustine ca il va ajuta cu idei de proiecte ...pentru oraseni.

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM, CMC:Noi avem o agenda foarte incarcata si vom demonstra ca suntem mai buni. Va promit ca o sa participam si o sa invingem si o sa demonstram intr-un an de zile ca meritam un primar profesionist.”

 

 Astazi socialistul ne-a spus ca fractiunea pe care o conduce a pregatit trei proiecte pe care le va propune Consiliului Municipal. Cu 19 alesi in consiliul, Ceban s-a aratat sigur ca ideile lui vor fi sustinute de majoritatea. Proiectele tin de compensarea serviciilor de transport public pentru medici, asistenti medicali ori profesori sau de oferirea unui ajutor de o mie de lei la inceput de an pentru 5 mii de invatatori.

 

A treia propunere tine de angajarea a 300 de asistenti sociali pentru orasenii cu dizabilitati. Pentru toate aceste idei, bugetul municipal trebuie modificat si ar fi necesare aproape 12 milioane de lei.

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM, CMC:Cu asta incepem si in fiecare saptamana o sa venim cu initiative noi.”

 

 Intrebat despre atmosfera din partid, dupa a treia infrangere consecutiva suferita de socialisti in favoare unui concurent pro-european, Ceban promite sa isi ia revansa la anul. Igor Dodon, cel care in 2011 a pierdut alegerile locale in fata lui Dorin Chirtoaca spune ca nu vede in rezultatele alegerilor un esec.

 

Igor DODON, PRESEDINTE RM:Dispozitia este buna. - Cum l-ati alinat pe domnul Ceban? - Eu cred ca domnul Ceban va alina pe cineva in primarie tot acest an.”

 

 Contactat de noi, Andrei Nastase, primarul ales al municipiului a calificat initiativele socialistului drept niste declaratii politice. Tot astazi, Ion Ceban a spus ca renunta la postul de purtator de cuvant al presedintelui Igor Dodon.

Alte ştiri despre: