11:34, 12 Septembrie 2017
, PRO TV

Vitalia Pavlicenco: Orice-ai spune, Independenta a esuat… Dar tot raul - spre bine


Si dupa 26 de ani am ajuns sa spunem acelasi lucru - proclamarea Independentei nu a insemnat nici Independenta fata de Rusia, precum a fost conceputa, simtita si dorita, nici nu a condus, intr-un termen mai scurt, spre Reunirea cu Romania, scrie pe blogul sau Vitalia Pavlicenco.


 

Şi pentru că fiecare an demonstrează tot mai evident acest lucru, acum, în ajunul Centenarului Unirii, pretinsa ”Independenţă”, sărbătorită forţat de guvernanţi şi bugetari, devine tot mai ridicolă – populaţia continuă să îşi părăsească vetrele strămoşeşti şi să plece printre străini, unde oamenii noştri sunt expuşi atîtor pericole.

 

În schimb, ceea ce a reuşit – sunt eforturile obstrucţioniste şi antinaţionale, din partea stîngă, dirijate de agenţii măşcaţi ai Kremlinului, foşti Preşedinţi agreaţi de Moscova şi şantajabili la fel dintr-acolo, asistaţi cu multă osîrdie de pretinşii de Ultradreaptă, care au fost şi rămîn centrul toxic aici, avînd ca scop anihilarea oricăror zvîcniri de ieşire de sub ascultarea celor cu hăţurile şi dosarele cu informaţii de şantaj.Lupta pentru identitatea românească a statului, a populaţiei majoritare încă se duce, dar în surdină şi subteran. Aceasta pentru că cei mai dinspre falsa dreaptă, adevăraţii ”falşii amici”, iar acum, mai proaspăt, – ”blocaţi în labirintul intereselor personale financiare antiromâneşti”, au făcut mereu jocuri murdare şi au căutat să obţină inversul obiectivelor anunţate public. Dumnezeu cu ei.

 

Şi, totuşi, există o speranţă, care pîlpîie… Este speranţa că aşa, cu existenţa din pomana Occidentului, cu o corupţie endemică, cu partide false şi dirijate, care nu aparţin membrilor lor, pe care îi folosesc abil pentru interesele contrare celor anunţate, partide care se dislocă la infinit şi nu aduc nimic nou, nicio putere de rezistenţă sinceră şi sacrificiu, – deci, există speranţa că aşa, cum este acum, nu va putea continua la infinit.

 

Totul are un capăt. Şi acest capăt depinde de mîna de oameni sinceri, curajoşi şi activi care nu vor înceta să servească un ideal sacru, al Reîntregirii României, dar şi vor reuşi să îi deconspire pe mulţi monştri sacri, care continuă să servească interesele celor cu bani, care nu vor să devină ei înşişi, să îi cheme pe oameni după ei pentru obiective majore naţionale. Sper că acest lucru se va produce…

Alte ştiri despre: