14:12, 22 Iunie 2016
, PRO TV

Lorena Bogza: "Pe mine m-a marcat imaginea de la stiri a lui Vlad Filat"


"La fel cum m-a marcat imaginea lui Mihai Ghimpu atacat de protestatari. La fel cum m-au marcat, omeneşte, multe alte imagini", a scris pe pagina sa de facebook Lorena Bogza.
Lorena Bogza: "Da, Vlad Filat este vinovat de tot ceea ce i se intampla. In primul rand pentru ca nu a schimbat sistemul atunci cand a avut puterea sa o faca. Nu s-a gandit nicio clipa ca va fi victima lui...

 

Da, Vlad Filat s-ar putea sa fie implicat in furtul secolului. Asta, insa, trebuie sa o dovedeasca acuzatorii. Acuzatori independenti! Justitia trebuie sa se pronunţe pe marginea acestui caz, unul fara precedent in istoria Republicii Moldova.

 

Si, daca este fara precedent, si daca vizeaza un om public, si daca ne vizeaza pe fiecare in parte pentru ca banii noştri s-au furat, atunci chiar nu pricep de ce nu avem un proces public???? Orice explicatie din partea acuzarii, pur si simplu, nu tine. Procesul trebuie sa fie public. El nu atenteaza la securitatea statului si nici nu se refera la a proteja intimitatea cuiva.Faptul ca procesul este unul inchis nu face altceva decat sa lase loc de neincredere si interpretari."

Alte ştiri despre: