13:35, 19 Octombrie 2015
, PRO TV

George Damian: “Cotaiala ziaristilor lui Filat cu ziaristii lui Plahotniuc”


Teza principala suna asa: ziaristii lui Plahotniuc sunt niste slugi murdare. Orice teza este fugarita de o antiteza: ziaristii lui Filat sunt niste slugi curate. Când teza se imperecheaza cu antiteza avem de-a face cu o sinteza: Filat si Plahotniuc au slugi printre ziaristi. Pentru ca asa ne invata dialectica.


 

 

La un baiat de incredere al lui Vlad Filat s-a gasit un tabel in care scrie asa ”Cheltuieli intretinere presa 2014: 427.500 EURO”. Adica anul trecut un baiat de incredere al lui Vlad Filat a intretinut presa. Clar avem nevoie de detalii suplimentare!Unii oameni spun ca in acest moment se confrunta doua abordari diferite, doua scoli de gândire daca vreti. Pe de o parte Plahotniuc si-a facut al lui: organisme de presa asumate, oamenii stiu cine ii plateste, stiu ce lucreaza – fara dubii, fara indoieli.

 

Filat a avut o alta abordare: s-a ingrijit sa intretina prin toate redactiile jurnalisti nutriti cu vitamine din frunza de stejar sau chiar ghinda pentru cei vrednici.Fiecare stil de lupta are avantaje si dezavantaje. La ucenicii lui sensei Plahotniuc disciplina isi spune cuvântul: avem unitate in suflet si simtiri. invataceii lui sosai Filat se incrânceneaza din mai multe parti deodata si galagia pare mai mare.Vom trai si vom vedea.


Sursa: Blogul lui George Damian

Alte ştiri despre: