06.06.2019
Vlad Filat s-a imbolnavit. Sedinta, amanata din nou. Ce spune avocatul
Vlad Filat nu a fost adus astazi la Curtea de Apel Chisinau deoarece s-a imbolnavit. Sedinta a fost amanata dupa ce avocatul acestuia Victor Munteanu a depus o cerere in acest sens.

Victor MUNTEANU, AVOCAT: "Astazi mi-a fost transmisa o prescriptie medicala, dumnealui a fost vizitat de medic ieri in penitenciar si s-a dispus ca sa urmeze un tratament timp de doua saptamani, in aceste considerente am depus o cerere de amanare pentru ca Vladimir Filat a depus si el un recurs pe care vrea sa-l sustina sa aduca argumente si instanta de judecata a acceptat aceasta cerere dispunand preliminar pentru data de 13 iunie, deci saptamana viitoare se va decide referitor la prelungirea pe chestiuni medicale a concediului medical, si se va referi la judecarea recursului propus. A fost examinat de un medic specialist din exterior. Astazi trebuia sa fie examinat recursul impotriva incheierii din data de 16 aprilie a judecatoriei buiucani prin care s-a refuzat cererea de sesizare a curtii constitutionale."

In vara anului 2016, Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si corupere pasiva. In cel de al doilea dosar el este suspectat pentru spalare de bani in proportii deosebit de mari si risca pana la 10 ani de inchisoare.

Articole din aceeasi categorie