11.06.2019
Seful IGSU a evitat sa raspunda de ce cladirea guvernului este inconjurata de salvatori si pompieri: "Acum suntem preocupati de niste probleme mult mai serioase" - VIDEO
Seful Inspectoratului General pentru Situatii Exceptionale, Mihail Harabagiu a evitat sa raspunda de ce cladirea guvernului este inconjurata de salvatori si pompieri, motivand ca se afla intr-o sedinta si este preocupat de probleme mult mai serioase.

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: "Cum priviti tot ce este in fata in spatele guvernului? E situatie exceptionala?"

Mihail HARABAGIU, SEFUL IGSU: "Nu este. Sunt preocupat de sedinta comisiei pentru ziua de astazi. Dupa ce terminam o sa va dau lamuriri cum comentez faptul dat. Acum suntem preocupati de niste probleme mult mai serioase".

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: "Situatia nu este de astazi, este de cateva zile. Vedem institutiile statului inconjurate. Dumneavoastra cum vedeti aceasta situatie? Vedem si salvatorii afara. S-a intamplat ceva la guvern ca e nevoie de pompieri, salvatori?"

Mihail HARABAGIU, SEFUL IGSU: "V-am zis, trecem de sedinta comisiei pentru situatii exceptionale ce tin de calamitatile care s-au produs in Republica Moldova. Dupa, o sa vin cu comentarii despre ceea ce vad eu afara".

Astazi, Pavel Filip a prezidat la guvern sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale in legatura cu consecintele precipitatiilor abundente. La sedinta au fost prezenti toti ministrii din guvernul Filip.

Articole din aceeasi categorie