04.06.2019
Purtatorul de cuvant al PD spune ce vor organiza democratii in centrul capitalei in urmatoarele patru zile: "Sa vedem care este pozitia noastra, ce facem mai departe, cum mergem?" - VIDEO
Vitalie Gamurari spune ca maine va avea loc o intalnire cu alegatorii in Piata Marii Adunari Nationale.

Vitalie GAMURARI, PURTATORUL DE CUVANT AL PD: "Evenimentele care vor fi, veti vedea maine, eu mai multe comentarii nu dau. Dar este preconizata o intalnire doar cu alegatorii. Am vazut comentarii ca tine de discutiile de astazi care au loc intre blocul ACUM si Partidul Socialistilor. Este politica lor. Eu nu comentez. Noi am facut solicitare anterior si asteptam raspunsul lor".

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: "Cu ce scop intalnirea cu alegatorii?"

Vitalie GAMURARI, PURTATORUL DE CUVANT AL PD: "Intalnirile pe care le facem traditional, o data in an sau mai des. Dar a fost solicitarea respectiva si din teritoriu ca sa vedem care este pozitia noastra, mai departe ce facem, cum mergem?"

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: "Am inteles ca va fi mobilizata multa politie. De ce este nevoie de atata politie?"

Vitalie GAMURARI, PURTATORUL DE CUVANT AL PD: "Este vorba de acele discutii care au avut loc: ce s-a reusit, care sunt planurile de viitor."

Anterior, pe site-ul primariei a aparut un anunt in care era scris ca in perioada 5-9 iunie democratii vor organiza manifestatii in Piata Marii Adunari Nationale, la care ar urma sa participe 50 de mii de oameni.

Articole din aceeasi categorie