31.05.2019
Partidul Democrat anunta ca va trimite o invitatie socialistilor pentru a discuta crearea unei majoritati parlamentare - VIDEO
Partidul Democrat anunta ca va trimite o invitatie socialistilor pentru a discuta crearea unei majoritati parlamentare. Anuntul a fost facut acum cateva minute in cadrul unui briefing de presa.

Vitalie Gamurari, PURTATOR DE CUVANT PDM: „PD considera ca in acest moment dialogul dintre partide se duce mai departe de cerintele reale. Noi am facut pasi importanti in cei 3 ani de guvernare, am construit drumuri noi, am acordat facilitati familiilor. Acesta este si motivul pentru care PD a propus o orientare spre rezolvarea problemelor, nu lupta pentru functii. PD nu a conditionat dialogul de nicio functie. Am asteptat 3 luni ca blocul ACUM sa se trezeasca la realitate, nu sa schimbe un sef de institutie cu altul de-al lor. Au dovedit ca sunt doar turisti in parlamentul RM. Ei nu sunt pregatiti in mod real sa-si asume responsabilitati in coducerea statului. In aceste conditii, PD a luat act de situatia politica si a decis sa mandateze conducerea partidului ca criza RM sa nu intre intr-un termen lung. Vom transmite o invitatie catre PSRM, pentru a avea o discutie. Daca vom gasi consensul necesar, se poate trece rapid la formalizarea acestei solutii.”


Articole din aceeasi categorie