10.07.2019
Maia Sandu spune ca informatiile precum ca fiii lui Pavel Filip ar fi implicati in operatiuni de spalare de bani sunt secretizate: "Imediat ce o sa conving institutiile abilitate sa putem desecretiza acest document, o sa-i prezint documentul si atunci toate pretentiile sa le aiba fata de aceste institutii"
Maia Sandu spune ca informatiile precum ca fiii lui Pavel Filip ar fi implicati in operatiuni de spalare de bani sunt secretizate si la moment nu poate oferi mai multe detalii la acest subiect.

-In contextul in care ati abordat problema evaziunii fiscale si a implicarii fiilor fostului premier, anterior Pavel Filip a acuzat de razbunare. Presupunem ca aceasta va fi reactia si de aceasta data. Dvs cum comentati?

Maia SANDU, PRIM-MINISTRU: "Sper sa reusesc sa conving institutiile abilitate sa putem desecretiza acest document, o sa-i prezint documentul si atunci toate pretentiile sa le aiba fata de institutiile care au produs acest document. Nu sunt eu cea care urmareste banii, ca sa stabileasca daca e vorba de spalare de bani sau nu. Eu doar primesc aceste informatii si incerc sa le fac publice."

-De ce a fost secretizata informatia?

Maia SANDU, PRIM-MINISTRU: "Pentru ca Guvernarea precedenta a secretizat tot ce misuna pe aici, absolut toate informatiile, pentru ca vroiau sa ascunda toate mismasurile pe care le faceau. Noi am venit cu ideea unui proiect de lege care sa desecretizeze mai multe informatii, inclusiv informatii care tin de achizitii publice, privatizari, banul public si proprietatea statului."

-Deja Pavel Filip a scris pe Facebook ca este falsa informatia. Dvs, ati vazut documentul personal?

Maia SANDU, PRIM-MINISTRU: "In momentul in care eu o sa obtin aceasta permisiune de desecretizare, atunci o sa discutam."

Pe Twitter-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!

Urmareşte-ne şi pe Instagram

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie