19.06.2019
Maia Sandu il felicita pe Dacian Ciolos pentru functia de Presedinte al Grupului Renew europe din Parlamentul European
Prim-ministrul, Maia Sandu, l-a felicitat pe Dacian Ciolos pentru functia de Presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European.

Maia SANDU, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA: "Ii adresez sincere felicitari domnului Dacian Ciolos pentru alegerea domniei sale in functia de Presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Pentru Republica Moldova este esential sa aiba cat mai multi prieteni in institutiile europene, iar domnul Ciolos este un prieten si un aparator al democratiei si statului de drept in tara noastra.

Guvernul de la Chisinau ii doreste domnului Ciolos mult succes in realizarea obiectivelor pe care si le propune si, mai ales, in promovarea apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeana"

Dacian Julien Ciolos este un politician roman, de profesie inginer horticultor, care a detinut functia de prim-ministru al Romaniei din noiembrie 2015 pana in ianuarie 2017. Anterior, el a ocupat functia de comisar european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala in cadrul Comisiei Europene intre 2010 si 2014. 

Articole din aceeasi categorie