31.05.2019
Maia Sandu, dupa ce democratii au spus ca vor o coalitie cu socialistii: “Nu cred ca este o surpriza aceasta invitatie. Acum vine momentul adevarului si o sa vedem cat de mult curaj si vointa publica este in fractiunea socialistilor”
Maia Sandu spune ca invitatia PD de a face o coalitie cu PSRM nu este o surpriza, iar daca socialistii il vor sprijini pe Vlad Plahotniuc, tara o va duce tot mai rau. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Maia SANDU, LIDERA PAS: "Nu cred ca este o surpriza aceasta invitatie, e mai curios care va fi reactia socialistilor. Acum vine momentul adevarului si o sa vedem cat de mult curaj si vointa publica este in fractiunea socialistilor."

Daca socialistii il vor sprijini pe Plahotniuc, tara o va duce tot mai prost, si in materie de procese democratice, si in materie de dezvoltare economica, noi suntem foarte curiosi care va fi raspunsul socialistilor."

Dupa ce au stat doua luni in afara negocierilor publice, astazi PD-ul anunta ca vrea sa creeze o majoritate parlamentara cu PSRM. Democratii sustin ca sunt gata sa le cedeze socialistilor functia de presedinte al Parlamentului, dar nu precizeaza nimic despre cea de premier. Cei din PSRM, care pana nu demult spuneau ca nu vor face alianta cu PD, spun astazi ca trebuie sa se mai gandeasca. 

Articole din aceeasi categorie