22.06.2019
Ivan Diacov catre Vlad Filat: "Ai respins multa lume buna, care iti doreau tie personal si tarii, poporului numai binele. Printre acestia am fost si eu.”
Vlad Filat indeamna noua guvernare sa nu comita greselile celei vechi si sa investigheze furtul miliardului. Printr-un mesaj postat pe facebook, fostul premier a scris ca sta la dispozitia comisiei pentru elucidarea fraudei bancare si ca este gata sa raspunda la toate intrebarile legate de acest subiect. Iar Ivan Diacov i-a raspuns lui Filat ca acesta a respins multa lume care dorea binele pentru tara.

MESAJUL DE PE FACEBOOK A LUI VLAD FILAT: “Va rog sa nu repetati experientele proaste din trecut, au fost spuse si declarate problemele, au fost comisii si comisii, dar fara rezultat...” mentioneaza Vlad Filat in mesajul sau de pe facebook. Fostul premier a scris si despre regretele pe care le are. 

MESAJUL DE PE FACEBOOK A LUI VLAD FILAT: “Daca reuseam sa-l demit si pe Procurorul General de atunci Zubco, dar si pe fostul guvernator Dragutanu sunt sigur ca nu ajungeam la frauda bancara, evitam tragedia din Padurea Domneasca si multe alte lucruri rele care s-au intamplat in acest stat..” se arata in postare. La scurt timp, la mesajul lui Filat a reactionat tot pe retelele de socializare, fostul procuror-sef al capitalei, Ivan Diacov. 

MESAJUL DE PE FACEBOOK A LUI IVAN DIACOV: “Salut,Vlad!"

Am citit regretele pentru greselile pe care le-ai comis. Sunt de acord, dar socat ca greseala fatala pentru tine a fost atitudinea fata de oameni.

- Ai respins multa lume buna, care iti doreau tie personal si tarii, poporului numai binele. Printre acestia am fost si eu.” , i-a raspuns Diacov lui Vlad Filat.

Vlad Filat a fost condamnat in 2016 la 9 ani de inchisoare cu executare pentru corupere pasiva si trafic de influenta. Fostul premier a ajuns dupa gratii dupa ce Ilan Shor a declarat ca i-ar fi dat in bani si bunuri in valoare de 250 de milioane de dolari. Acum in instanta se afla pe rol un alt dosar pornit pe numele lui pentru spalare de bani in proportii deosebit de mari.

Articole din aceeasi categorie