06.06.2019
Iurie Leanca: "Se doreste foarte tare sa fim adusi inapoi in 2009, cu o Zinaida Greceanii la carma Parlamentului, cea care ne ameninta copiii cu mitraliera"
Iurie Leanca a venit cu o reactie la faptul ca blocul ACUM a decis ca pe fotoliul de speaker al Parlamentului sa-l ocupe un reprezentant al PSRM. El a scris ieri pe pagina sa de Facebook ca in urma colaborarii dintre socialisti si Nastase din 2016, Dodon a pus mana pe presedintie, iar ACUM va pune mana pe tara.

Iurie LEANCA, EX- PREMIERUL REPUBLICII MOLDOVA: "Pana mai ieri credeam ca cochetarea PAS cu PSRM, care este portavocea Moscovei in Republica Moldova, este o gluma de prost gust, acum insa constat ca, de fapt, se doreste foarte tare sa fim adusi inapoi in 2009, cu o Zinaida Greceanii la carma Parlamentului, cea care ne ameninta copiii cu mitraliera.

Deci pana la urma tot despre functii e vorba. Doar ca de data asta functia de premier, atat de tare ravnita de dna Sandu, ne va costa mult prea scump. Vom avea un Guvern nefunctional cum era cel minoritar din 2015 votat de comunisti si unde bine mersi se regasea si dna Sandu.

In pofida mai multor probleme nesolutionate din ultimii 10 ani, am reusit sa ancoram Moldova in afara sferei de influenta a Kremlinului si sa asiguram un parcurs european. Am semnat Acordul de Asociere, am liberalizat regimul de vize cu UE pentru ca oamenii nostri sa devina liberi in miscare, am facut drumuri, apeducte, scoli, gradinite, proiecte de infrastructura. Ca peste 10 ani, o Maia Sandu, care in 2009 statea la caldut si citea in presa despre ce se intampla in piata pe 7 Aprilie, si un Nastase care il slujea pe Voronin si pe Rosca la Eurotv, sa dea Moldova pe mana Moscovei!

Pe semne, ACUM Dodon nu va mai zbura singur sa discute cu Kozak si altii ca el.

P.S. Straniu ca decizia a fost luata a doua zi dupa intalnirea lor cu Kozak. In urma colaborarii dintre Socialisti si Nastase din 2016, Dodon a pus mana pe presedintie, ACUM va pune mana pe tara..!"

Ieri Consiliul Politic National al PAS a decis ca functia de speaker va apartine socialistilor, iar ei isi asuma un guvern ACUM si voteaza intregul pachet de dezoligarhizare.

Articole din aceeasi categorie