04.07.2019
Ion Sturza despre raportul Kroll 2: "E foarte clar cat a furat Sor si cine l-a asistat. La „tabla" trebuie scosi Vlad Filat, Iurie Leanca si Dorin Dragutan"
Fostul premier, Ion Sturza, comenteaza documentul raportul Kroll 2 si spune ca este clar cat a furat Ilan Sor si afirma ca pe acesta l-au asistat Vlad Filat, Iurie Leanca si Dorin Dragutan. Despre raportul Kroll 2, Sturza a scris pe pagina sa de Facebook.

Ion STURZA, EX-PREMIERUL REPUBLICII MOLDOVA: "In legatura cu raportul Kroll 2. E foarte clar cat a furat Sor si cine l-a asistat! Nu vreau sa-i enumer, e cam toata protipendada moldoveneasca! 3(trei) MILIARDE de dolari „credite", Karl!!! Dar, la „tabla" trebuie scosi, in primul rand, Vlad Filat, fost prim-ministru, care a initiat privatizarea BEM si a insistat pe langa premierul Iurie Leanca sa se adopte o astfel de decizie cu dedicatie lui Sor.

Iurie Leanca, fost prim-ministru si membrii Guvernului de atunci, care au aprobat privatizarea BEM in conditii derizorii. Dorin Dragutan, fost guvernator BNM si membrii Consiliului BEM care (oare doar?) au esuat in supravegherea bancilor respective. Iaralov, fruntas PDM, care a supravegheat din partea “comandantului suprem" tranzactiile. Reidman, presedintele comisiei parlamentare, care a musamalizat rezultatele investigatiei.

P.S. Cititi, va rog, ceea ce am scris ieri. E foarte clar - bancile si jurisdictiile prin care au fost spalati banii furati! Nume mari si tari „corecte". E si pitica Estonie, cu reputatia ei de tara “digitala".

Hai, la treaba, guvernanti!"

Raportul Kroll 2 a fost publicat astazi. Documentul, insa, nu contine lista cu numele beneficiarilor, care se afla la procuratura generala.

Articole din aceeasi categorie