13.06.2019
Igor Munteanu despre Marsul Poporului si riscul de a aparea conflicte intre protestatarii pro si impotriva guvernului Sandu: "Vom avea grija ca aceste coloane de cetateni sa fie protejate impotriva provocatorilor, sa nu existe posibilitatea ca sa-i atace"
Deputatul ACUM, Igor Munteanu, spune ca exista riscul ca intre protestatarii PD si cei invitati duminica de PSRM si ACUM sa apara conflicte.

Igor Munteanu, deputat ACUM, fost ambasador in SUA: "Atunci cand s-a luat decizia sa incurajam cetatenii s-a pus problema de a oferi sansa acestora de a-si exprima opinia, efortul nostru e obstrictionat, ei se acopera cu faptul ca au venit oameni. Marsul Poporului, va dura maxim o ora jumatate, doua, suficient ca sa exprime punctul de vedere al cetatenilor.

Sigur ca sunt riscuri, dar asta nu inseamna ca lumea trebuie sa stea acasa si sa astepte ca Sfantul Duh sa rezolve tot, vom avea grija ca aceste coloane de cetateni sa fie protejate impotriva provocatorilor, sa nu existe posibilitatea ca sa-i atace."

Articole din aceeasi categorie