22.06.2019
Dmitrii Kozak vine, din nou, la Chisinau. Anuntul a fost facut de Igor Dodon, care s-a intalnit la Minsk cu prim-ministrul Federatiei Ruse Dmitrii Medvedev si cu vicepremierul rus, Dmitrii Kozak - VIDEO
Dmitrii Kozak vine, din nou, la Chisinau. Anuntul a fost facut pe facebook de Igor Dodon, care s-a intalnit ieri la Minsk cu prim-ministrul Federatiei Ruse Dmitrii Medvedev si cu vicepremierul rus, Dmitrii Kozak.

Seful statului spune ca la intalnirea de ieri, le-a dat asigurari oficialilor rusi ca dupa ce a fost formata noua majoritate parlamentara si guvernul, relatiile economice moldo-ruse vor capata un nou impuls. Oficialii au convenit ca la inceputul saptamanii viitoare, Dmitrii Kozak va veni, din nou, la Chisinau. Acesta urmeaza sa se intalneasca cu demnitarii din tara noastra.

Vicepremierul rus a fost la Chisinau acum doua saptamani, cu doar cateva zile inainte de formarea noii majoritati parlamentare. Intrevederea cu oficilaii rusi a avut loc in Belarus, unde seful statului a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

Articole din aceeasi categorie