07.06.2019
Dmitri Kozak a spus care dintre partidele din Moldova este pregatit sa-si restabileasca relatiile cu Rusia
Toate partidele parlamentare din Moldova si-au exprimat necesitatea restabilirii relatiilor cu Rusia. Cel putin, asta a declarat vice-premierul rus Dmitri Kozak dupa ce a avut intrevederi cu toti reprezentantii partidelor in urma unei vizite la Chisinau, scrie newsmaker.md

Potrivit newsmaker.md, despre asta, oficialul rus a anuntat in cadrul unei intalniri a Consiliului economic moldo-rus "Republica Moldova si regiunile Rusiei".

Adresandu-se presedintelui Igor Dodon, Dmitri Kozak i-a cerut periodic sa reaminteasca fractiunilor parlamentare ca la intalnirea cu el, toti au vorbit pentru restabilirea relatiilor cu Rusia.

"La intalniri, niciunul nu a spus ca este necesar sa inghete relatiile cu Rusia. Chiar si cel mai proeuropean blocul ACUM a facut un discurs cu privire la necesitatea restabilirii relatiilor cu Rusia. Partidul Democrat este, de asemenea, in favoarea restabilirii relatiilor cu Rusia. Este necesar sa dezghetati totul. Nu vorbesc despre Partidul Socialistilor, care a venit initial cu aceasta pozitie ", a spus Kozak.

Articole din aceeasi categorie