12.06.2019
Criza de bani pentru drumuri bune. Fostul Guvern amana din nou startul proiectului lui Plahotniuc - Mold-Street.com
Zeci de licitatii pentru lucrarile de reparatie si intretinere a drumurilor in valoare de circa un miliard de lei au fost anulate din motive banale, spun surse din cadrul Ministerului Economiei si Infrastructurii si Administratiei de Stat a Drumurilor (ASD), scrie mold-street.com

Ultima licitatie anulata a fost chiar ieri, 11 iunie, pentru lucrari de reparatie periodica a drumurilor locale, comunale si strazi din raionul Soldanesti estimate la 37,4 milioane lei.

Cele trei oferte depuse de companii mari precum Genesis International, Irinda Prim si Rutador au fost declarate neconforme cu prevederile legale. La fel ca si in cazul altor licitatii.

Licitatii anulate pe banda rulanta

De la serviciul licitatii din cadrul Administratiei de Stat a Drumurilor (ASD) am fost sfatuiti sa consultam informatia de pe portalul MTender, atat in cazul ultimei sau altor licitatii.

"Acolo este data toata informatia referitor la motivele anularii acestor licitatii, inclusiv documentele cu argumentarea comisiei de licitatie", a afirmat oficialul.

O verificare pe MTender nu a dat rezultat. Si acolo scrie doar ca oferta a fost refuzata din motivul "Respectarea prevederilor legale" si niciun document atasat.

CITESTE MAI DEPARTE PE: mold-street.com

Articole din aceeasi categorie