23.06.2019
Anuntul Parlamentarului european, Siegfried Muresan: "Mergem sa evaluam situatia dupa preluarea atributiilor de catre noul guvern. Vom ajuta Republica Moldova cu tot ce putem in aceste vremuri foarte importante"
Parlamentarul european, Siegfried Muresan a anuntat ca vine astazi la Chisinau. El a spus ca se va intalni maine cu Maia Sandu, Andrei Nastase, si alti politicieni ca sa evaluze situatia dupa preluarea atributiilor al noului guvern.

Siegfried MURESAN, PARLAMENTAR EUROPEAN: "Va anunt ca astazi plec la Chisinau, ca parte a unei misiuni oficiale a Parlamentului European. Maine vom avea intalniri cu: prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu; cu viceprim-ministrul, Andrei Nastase; cu ministrul Afacerilor Externe, Nicolae Popescu si cu alti oameni politici. Mergem sa evaluam situatia dupa preluarea atributiilor de catre noul guvern. Vom ajuta Republica Moldova cu tot ce putem in aceste vremuri foarte importante".

Siegfried Muresan este un economist si om politic roman, deputat european din partea Grupului PPE și membru al Partidului National Liberal. Incepand din luna ianuarie 2015, detine si functia de purtator de cuvant al Partidului Popular European.

Articole din aceeasi categorie